2011. május 29., vasárnap

STARK V12 - Felnitisztító SZETT - 200062 - Jelenlegi ára: 2 150 Ft


STARK V12 - STARK Felnitisztító SZETT
A német STARK autóápolási termékcsalád tagja. A jól ismert Dekra logó garancia a kiváló minőségre.
Leírás:
- STARK V12 Felnitisztító készlet a "V12 Premium" termékcsalád része, egy savmentes tisztítószer,  kiváló tisztítási teljesítménnyel. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a ráégett fékport. Köszönhetően a hatékony és kíméletes összetételének használható a polírozott, eloxált vagy festett alumínium keréktárcsáknál is. Az 5-részes szett tartalmaz 500ml tisztítószert, speciális tisztító szivacsot és törlőkendőket.
Gyártó: STARK ist eine Marke der marmony GmbH - Németország
( http: //www. stark-v12. com/ )
Kereskedelmi szaküzlet vagyunk, a vásárlásról minden esetben számlát küldünk!
Személyes átvétel csak Szolnokon lehetséges.
Postázás:
- utánvételes fizetéskor: az írásbeli vagy telefonos adategyeztetést (számlázási, szállítási cím) követően, munkanapokon du. 2-ig beérkezett rendeléseknél akár aznap
- előre fizetéskor: az összeg beérkezése után, munkanapokon du. 2-ig beérkezett átutalásoknál (  Személyesen, bankfiókban történő közvetlen számlára fizetéskor a bank plusz költséget számol fel, aminek az összege 250 Ft. Lehetőség szerint kérjük kerülje ezt a fizetési módot! 25 ezer forint alatti vásárlásoknál, ha mindenképpen bankfiókban szeretné a számla összegét befizetni, a fizetendő végösszeget kérjük 250 Ft-al megnövelni. A befizetéseket csak így tudjuk elfogadni! )
Figyelem! Utánvételes csomagot adategyeztetés nélkül nem küldünk! Ha a rendelést követő munkanapon nem elérhető, küldjön nekünk levelet a pontos szállítási - számlázási címmel! Értékelések függvényében az utánvételes csomagküldést megtagadhatjuk!
Mindíg csak készleten lévő termékeket töltünk fel, de mivel üzletünkben is árusítunk, ideiglenes készlethiány esetlegesen felmerülhet. Ha kéri leütés előtt félretesszük a terméket, így biztos lehet benne hogy a lehető leggyorsabban megkapja, vásároljon utánvétellel vagy előre utalással!



Jelenlegi ára: 2 150 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 16:45
. STARK V12 - Felnitisztító SZETT - 200062 - Jelenlegi ára: 2 150 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése