2011. július 27., szerda

Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítésA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A kiadó azoknak az állattartóknak szánja kötetét, akik maguk szeretnék levágni és feldolgozni a háztájiban nevelt, hizlalt állataikat. A hasonló jellegű szakmunkáktól eltérően ez a kiadvány nemcsak a vágás és feldolgozás munkafolyamatait írja le, hanem a házi vágások során sokszor figyelmen kívül hagyott állat-egészségügyi és élelmiszerhigiéniai szempontokat is sorra veszi. De felhívja a figyelmet a jogi tudnivalókra is (házi hentesi foglalkozás, az értékesítés adójogi tudnivalói, munkavédelem stb. ), melyek elsősorban a házi vágással hivatásszerűen foglalkozó bölléreket érdekelheti. Először a sertés, a szarvasmarha (borjú), juh és nyúl vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. A szerző kitér a bontás során nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeire. Külön fejezetben tárgyalja a töltelékáru készítésének (hurka, kolbász stb. ) menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás). A kötet ugyan a német viszonyok között íródott, de a zárófejezet a hazai feldolgozás sajátosságait foglalja össze. ISBN: 978-963-286-601-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 02:27
. Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése