2011. szeptember 21., szerda

Ale Intenzyme kapsz.-Pajzs az allergiával szemben - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

Ale Intenzyme kapszula, 100 db.
A  készítményben megtalálható növényi összetevők  természetes úton képes megszüntetni a szervezet allergiás reakciókat.
Az enzimek  és a természetes növényi összetevők - torma, fokhagyma, gyömbér - hatóanyagai, antioxidánsokkal, így C-vitaminnal, bioflavonoidokkal együtt sikeresen tudják befolyásolni az orrfolyást, allergiás reakciókat, torokfájást, a hörghurutot és a náthát!
Főbb hatásterületek:
- magas C és E-vitamin tartalom-allergia
- immunrendszer erősítő
- gyomor - és nyombélfekély esetén
- zsírégető
- emésztés javító
- májvédő
- narancsbőr ellen
Citrus bioflavonoid - természetes gyulladásgátló, antiallergén és antivírus tulajdonságú
C-vitamin - antioxidáns hatású, fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében
Gyömbér - segít a torokfájás, a légúti gyulladások kezelésében, megelőzésében
Torma - hatásosan kezelheti a légzőszervi betegségeket
Fokhagyma - fertőzésgátló és váladékozás gátló hatású
Invertase - ez az enzim gátolja a nem kívánatos cukorkristályok képződését.
GlucoAmylase -  a gyomor működését normalizálja.
Amylase - emésztő enzim, amely főleg a hasnyálmirigy váladékban és a nyálban található és a hosszú láncolatú szénhidrátokat kisebbekre bontja.
Kedvező hatású szénanáthás reakciók kezelésében, és az azzal gyakran járó könnyezés csillapításában.
A környezetünkbe került százezres nagyságrendű vegyszernek, sugárterhelésnek, az állandó stressznek, illetve a "megizmosított" mikrobák, (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) hatásainak kitéve az immunrendszerünk működése kisiklik, s az emberi szervezet az eddig természetesnek tartott környezetre is allergiás, azaz túlérzékenységi reakcióval válaszol.   A parlagfű, és a  manapság már ezres nagyságrendű allergén anyagok  (pl. az ételeink, a házi por, a vegyszerek, stb. )
A megbetegedés előtt is ott volt az akkor még nem allergiás beteg környezetében.
Az allergiás beteg szervezete változott meg, az immunrendszere betegedett meg, s immár a természetes környezetére is túlérzékenyen reagál.
A  készítmény olyan komponenseket tartalmaz amelyek használatával elhagyhatóak a különböző allergiaellenes, antihisztamin tartalmú készítmények és természetesen képes megszüntetni a szervezet hibás immunválaszait, allergiás reakciókat.
Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük. Ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penész-spórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek stb.
Az allergia az első típusa a túlérzékenységi reakcióknak, mely úgy jön létre, hogy az allergén kapcsolódik az IgE molekulához, mely előidézi a masztociták és bazofilek degranulációját.
Az így felszabadult anyagok (citokinek, interleukinek, hisztamin, prosztaglandinok) gyulladást váltanak ki a szövetekben. A tünetek nagymértékben változnak attól függően, hogy milyen szervben történik az allergiás reakció. Így azok az allergének, melyek levegő által terjednek (mint pl. a pollen vagy az atkák) a légutak és a szem szaruhártyájának a gyulladását okozzák. Ilyen a szénanátha (allergiás rinithis), mely az orrnyálkahártya megvastagodását, orrváladékozást, tüsszentést, a szem irritációját, könnyezést okoz.
Ha az allergén bekerül a tüdőbe, asztmás tüneteket is okozhat: nehézlégzés, köhögés, sípolás (wheezing).
Ha az allergén az emésztőrendszerbe kerül a következő tünetek jelentkezhetnek: hasüregi fájdalom, hányinger, hányás, puffadás, hasmenés.
A bőrön jelentkező allergiás reakciók, mint az ekcéma vagy az urticaria bőrpírral, duzzadással járnak.
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!   Felhasználási javaslat: Napi 3x1 kapszula
Bő vízzel lenyelni!
  Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!   Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!



Jelenlegi ára: 5 200 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 12:58
. Ale Intenzyme kapsz.-Pajzs az allergiával szemben - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése