2011. szeptember 20., kedd

Agatha Christie: Poirot 5. évad 3DVD - Jelenlegi ára: 2 589 Ft


1. DVD:
Az ABC gyilkosságok:
Poirot levelet kapott, "ABC" aláírással, mely meghívó egy leendő gyilkosság helyszínére. Minden az írottak szerint történik: az adott időben meghal Mrs. Alice Ascher, Andover városában. Később egy újabb levél érkezik, s a benne írtaknak megfelelően egy B-betűs város B-betűs lakosa az áldozat. Majd a C és a D következik a szörnyű sorozatban. A rendőrség rá is bukkan Alexander Bonaparte Custra, a labilis idegzetű házaló ügynökre, aki minden esetben a gyilkosság helyszínén tartózkodott. Senki sem vonja kétségbe, hogy ő a beteg elme, aki a gyilkosságsorozat mögött áll - egyedül csak Poirot.
2. DVD:
Halál a felhők között:
Egy jól sikerült franciaországi utazás után Poirot éppen elszunyókál a Párizs-London repülőjáraton, amikor tőle néhány méterre rejtélyes módon, mérgezett dárdával megölnek egy idős hölgyet. Úgy tűnik, a gép utasai közül többen is okkal gyanúsíthatók a bűnténnyel. Egyikük krimi író, akinek a bűnügyi történetek már-már beteges szenvedélyévé váltak. Másikuk afrikai tárgyakkal foglalkozó régész. És a gépen utazik még az előkelő, ifjú lady, aki súlyos pénzekkel tartozott az áldozatnak. Bár az ügy megoldása végül bonyolultabb, mint elsőre látszik, Poirot ezúttal sem vall kudarcot.
3. DVD:
A  fogorvos széke:
Nem sokkal az után, hogy befejeződött Poirot kezelése, holtan találják a fogorvosát, Dr. Morleyt. Az ügy első látásra öngyilkosságnak tűnik, ám később, amikor a doktor egyik páciense is meghal gyógyszer-túladagolásban, Poirot-ban felébred a gyanakvás: gyilkosság történhetett. Gyanúsítottként az orvos több ismerőse is szóba jön, köztük asszisztensnőjének náci-szimpatizáns vőlegénye. Páciensei közül a kopottas, idősödő színésznő, vagy a felkapaszkodott és befolyásos bankár. Poirot azonban különös érzékkel rendelkezik a részletek iránt. Ezúttal egy ismeretlen hölgy ruházatának apró részlete vezeti el a rafinált bűntény megoldásához.
Hang: magyar (DD 2. 0), angol (DD 2. 0)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 16: 9
Játékidő: 3 x 100 perc
Extrák: -
Eredeti, nem másolt! Új, bontatlan csomagolású DVD!



Jelenlegi ára: 2 589 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 10:28
. Agatha Christie: Poirot 5. évad 3DVD - Jelenlegi ára: 2 589 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése